• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Saltele Ortopedice cu banda 3D de aerisire

VENTELARE SALTEAVENTELARE SALTEAOrice saltea ortopedică are nevoie de aerisire, astfel în husa saltelei se încadrează diferite sisteme de ventelare, ca aerul să circule mai ușor prin saltea, si riscul de apariție a microorganismelor să devină egal cu zero.

Conceptele de saltele propuse de către compania noastră dispun de două siteme de ventalare, și anume:

  1. Ventelarea saltelei ortopedice prin butoni de aerisire;
  2. Ventelarea saltelei ortopedice pin bandă 3D.

Care este diferența dintre aceste 2 sisteme de ventelare?

În primul caz, salteaua ortopedică dispune a câte 2 butoni de aerisire pentru fiecare laterală a saltelei, iar aerul va circula prin acești 2 butoni în cazul în care salteaua este supusă sub presiune. Dezavantajul acestui sistem, este faptul că fluxul de aer circulă mai lent, și aceste butoane pot cădea pe parcursul perioadei de exploatare a saltelei.

În cazul al doilea, ventelarea saltelei are loc pe tot perimetrul, adică pe toate cele 4 laterale ale saltelei. Banda 3D, este confecționată dintr-un material textil perforat, care se coase pe tot perimetrul saltelei și joacă ca rol de ventelator.

Cu siguranță că sistemul de aerisire cu banda 3D este net superior sistemului de ventelare prin butoni de aerisire, însă salteaua care dispune de sistem 3D, are un preț de vânzare mai mare.

Pentru a vedea cele două tipuri de tehnologii de aerisire pentru saltea, nu ezitați să vizitați magazinele noastre de saltele.

CONTACTE:

+373 22 836-770;

+373 7674-80280

Nu uitați să ne scrieți un comentariu pe pagina noastră de facebook (facebook.com/saltelelacomanda)

Află prețul

...