• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Reguli de îngrijire a pernelor din spumă memory foam

Ingrijirea pernelor memory foamIngrijirea pernelor memory foam

Pernele cu spumă memory foam sunt perfecte pentru fiecare din noi. Acestea se adaptează formei capului, oferă o susținere corespunzătoare și sunt foarte confortabile. Însă pe lîngă calitatea și confortul ce le oferă, perna necesită o îngrijire corespunzătoare, aceasta fiind una din principalele elemente ce ne asigură o noapte liniștită și confortabilă.

 

Mulți dintre noi se întreabă ce reguli trebuie de urmat pentru a menține perna curată și într-o stare bună și ce trebuie de făcut atunci cînd aceasta se pătează sau se udă, în special dacă aceasta este o pernă confecționată din spumă memory foam. De aceea, în continuare îți vom da cîteva sfaturi care te vor ajuta să ai grijă de perna ta.

- Nici într-un caz nu spăla perna în mașina de spălat și nu o pune în mașina de uscat rufe, aceasta va duce la deterioarea materialului și a pernei.

- Nu curăți perna cu ajutorul apei sau a substanțelor chimice.

- Pernele Memory Foam sunt dotate cu husă detașabilă antialergică. Aceasta trebuie scoasă cel puțin odată la 3 luni pentru a fi spălată, astfel vei putea prelungi perioada de utilizare a pernei tale.

- Aerisește perna de cîteva ori pe săptămînă, astfel încît să dormi pe o pernă proaspătă și curată

- Dacă ai udat perna ar trebui să acționezi într-un mod rapid. Mai întîi ar trebui să scoți husa de protecție și să absorbi lichidul din perna ta cu ajutorul unor prosoape de hîrtie. După aceea, perna trebuie lăsată să se aerisească timp de cîteva zile, pînă cînd vei fi sigur că aceasta este complet uscată. Cel mai bine ar fi să pui perna lîngă geam, aproape de un ventilator sau în orice alt loc în care circulă bine aerul.

- Dacă ai pătat perna, atunci poți să amesteci o cană de apă rece cu un pic de săpun lichid. Apoi ia un prosop, înmoaie colțul acestuia în amestec, scurge bine tot lichidul și curăță cu grijă pata de pe perna ta. După ce ai îndepărtat pata, lasă perna să se aerisească.

- În cazul că după ce ai udat sau pătat perna, aceasta are un miros neplăcut, trebuie să presari un pic de bicarbonat de sodiu și să îl lași să acționeze pentru cîteva zile, după care să scuturi și să aspiri bine perna.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să beneficiezi de o pernă curată și îngrijită pentru mulți ani la rînd.

 

 

Află prețul

...