• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Saltele MemoLatex – caracteristici și avantaje

 

Saltele Memo LatexSaltele Memo Latex

 

 Multitudinea de modele și tehnologii noi ale saltelelor poate oferi fiecăruia din noi un somn calitativ și relaxant. De aceea, pe lîngă diversele tipuri de saltele ce le poți găsi pe piață, îți propunem un model de lux ce îți va oferi o odihnă perfectă în timpul nopții. Aceasta este salteaua Memo Latex ce îndeplinește un șir de caracteristici și avantaje, fiind salteaua ce se potrivește tuturor persoanelor , atît celor ce nu se pot decide cu duritatea saltelei, cît și celor ce doresc să reducă și să evite durerile de spate și de gît.

 Structura saltelelor Memo Latex este alcătuită din 2 straturi diferite:

- Stratul de Latex ce are grosimea de 18 cm

- Stratul de Memory de 3 cm

Datorită acestor 2 straturi de latex și memory,  salteaua obține o duritate dublă, astfel încît poate fi schimbată atunci cînd crezi că ai nevoie de partea cu o duritate medie care este reprezentată de placa de latex sau de partea mai moale - stratul de memory. De asemenea, salteaua oferă și un suport adecvat corpului tău, menținînd un control asupra temperaturii acetuia.

Pe lîngă caracteristicile principale oferite de cele 2 straturi, fiecare parte a saltelei oferă acesteia anumite proprietăți. Partea din latex este alcătuită din prelucrarea arborelui de cauciuc, astfel obținîndu-se un material ecologic și elastic, ce este anti-alergic și rezistent la bacterii, praf și mucegai. La fel, datorită stratului de latex, salteaua obține un durabilitate înaltă în timp, astfel încît să poți avea parte de un confort corespunzător în fiecare noapte. Celălalt strat, cel de memory micșorează punctele de presiune ale corpului din timpul somnului, minimizînd mișările din timpul somnului. De asemenea, această parte a saltelei oferă o circulație stabilă și corectă a sîngelui.

Încă un avantaj al saltelei Memo Latex este că aceasta este dotată nu doar cu bandă 3D de aerisire, ci și cu husă detașabilă, ceea ce permite o îngrijire mult mai ușoară a saltelei.

Află prețul

...