• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Ce este spuma de memory foam?

memory foammemory foam

Probabil, mulți dintre noi au auzit deja de spuma de memory și unele caracteristici ale acesteea în componența saltelei. Deci, așa cum știm deja, spuma de memorie este utilizată pentru confecționarea saltelelor topper, cît și ca strat pentru alte tipuri de saltele, cum ar fi cele din poliuretan, arcuri.

 Spuma de memory este un material vasco-elastic ce este format din celule deschise. Acestea oferă o liberă ciculație a aerului, ceea ce garantează o igienă și o ventilare corespunzătoate. Spuma memory se adaptează formei corpului și elimină punctele de presiune ce sunt supuse corpului de suprafața de dormit, astfel oferins un somn liniștit și minunat.

Spuma de memory este un material confortabil ce se clasifică pe locul 2 după Latex, este durabil și comod, iar pentru a te obișnui cu această senzație, ai nevoie de aproximativ  o săptămână. Durata de viață a unei saltele din memory este de minim 8-10 ani, iar grosimea stratului de memorie trebuie să fie de maxim 5 cm. 

Află prețul

...