• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Avantaje și dezavataje ale saltelelor din latex

În momentul achiziționării unei saltele, fiecare din noi tinde să analizeze fiecare model de saltea, pentru a alege-o pe cea mai bună dintre ele. De aceea, pe lângă proprietățile de bază ale saltelei alese, ar fi bine să cunoști și care sunt avantajele acesteea, cât și dezavantajele, adică posibilele probleme pe care le poți întâmpina. În acest articol vom vorbi despre saltelele din latex și avantajele și dezavantajele acestui tip de saltea.

Ceea ce ar trebui să știi despre saltelele cu latex este că acestea sunt igienice și naturale. Chiar dacă acestea au apărut pentru prima dată în 1990, acestea au devenit populare abia în ultima perioadă, atunci când tehnologiile de producere s-au dezvoltat, iar prețul a devenit mai accesibil pentru cumpărători.

Avantajele saltelelor din latex:

- Saltelele din latex reprezintă o achiziție pe termen lung, durata de utilizare a acestora fiind estimată la 9-12 ani, pe când celelalte saltele au o durată de viață de 7-8 ani.

- Saltelele date elimină punctele de presiune și distribuie greutatea în mod egal

- Datorită structurii saltelei, aceasta menține coloana vertebrală într-o poziție corectă și previne evitarea scufundării oricărei părți ale corpului

- Salteaua din latex este rezistentă la bacterii, mucegai, acarieni, praf și altele, fiind hipoalergică în mod natural.

- Datorită izolării mișcărilor, salteaua din latex oferă un grad înalt de confort

Dezantajele saltelelor din latex:

- Latexul este un material destul de greu, de aceea poți întâmpina probleme în cazul în care vrei să muți salteaua sau să o întorci pentru a-i păstra forma.

- În comparație cu celelalte saltele simple cu arcuri sau poliuretan, saltelele din latex au un preț relative ridicat

- Saltelele din latex  trebuie ferrite de razele și lumina direct a soarelui, dar și de sursele de căldură

Află prețul

...