• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Saltele cu arcuri Bonell

Saltelele cu arcuri Bonell reprezintă cele mai cunoscute, des întîlnite și alese saltele. Caracteristica de bază a acestor saltele sunt arcurile din oțel-carbon ce sunt legate între ele prin arcuri cu grosimea de 1,2 mm. La fel, această structură este acoperită cu pâslă thermofelt și cu un strat de poliuretan.

Acest tip de saltele fac parte din categoria saltelelor ortopedice, îmbinând cu succes confortul și proprietățile ergonomice. Grosimile saltelelor pot fi diferite: 20cm, 22 cm, 25 cm sau chiar și 30 cm, iar fermitatea acestora este una înaltă.

Tehnologia de producere a saltelelor cu arcuri Bonell era cunoscută încă de la început, ceea ce a permis ca acest tip de saltele să crească pe piață, fiind saltelele atât confortabile, cât și accesibile la preț. De asemenea, odată cu dezvoltarea tehnologiilor, acestea au obținut pe parcurs standarte mai înalte.

Astfel, în ziua de astăzi, saltelele cu arcuri Bonell sunt dotate cu bandă 3D de aerisire ce oferă saltelei o circulație corespunzătoare în interiorul acesteea, dar și sistem de vară-iarnă ce asigură răcoare pe timp de vară și căldura necesară iarna.

Pentru mai multe informații ne poți face o vizită, astfel vei putea proba fiecare tip de saltea pentru a o alege pe cea mai potrivită necesităților tale. Nu uita că atunci când achiziționezi ține cont ca aceasta să asigure corect întregul corp, să fie durabilă, calitativă și confortabilă.

 

Află prețul

...