• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Pernele Memory Foam – Alegerea perfectă pentru o noapte liniștită

Pernele Memory Foam sunt pernele confecționate dintr-un material vasco-elastic ce preia perfect forma capului și care reacționează bine la căldura corpului. Acestea reprezintă alegerea ideală pentru oricine, fiind perfecte pentru cei ce au alergii, astfel încât nu permit dezvoltarea acarienilor. De asemenea, acestea se potrivesc tuturor indiferent de care este poziția de somn adoptată în timpul somnului.

Pernele Memory Foam elimină tensiunea din zona cervicală și relaxează mușchii gâtului și a umerilor. De asemenea, aceasta asigură un sprijin adecvat coloanei vertebrale, asigurând și o bună circulație a sângelui. Pernele Memory pot avea diferite forme, dreptunghiulare sau văluroasă.

Husa pernei este 100% din bumbac, este detașabilă și lavabilă, astfel fiind extrem de confortabilă. De asemenea, pernele Memory nu își pierde forma în timp, iar pelângă celelalte beneficii oferite, enumerate mai sus, aceasta ajută împotriva sforăitului.

Deci, dacă vrei să ai parte de o noapte liniștită și odihnitoare, alegerea perfectă sunt pernele memory foam.

Află prețul

...