• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

O perna nepotrivit aleasa agraveaza durerile de cap

O perna buna trebuie sa mentina o pozitie corecta a capului si gitului O postura normala de dormit este doar atunci cind pe perna se afla doar capul si gitul, nu si umerii.

O perna gresita poate agrava durerile de cap, durerile de gat, amorteala umarului si a bratului, disconfortul, stranutul si sforaitul.

Pernele Memory Foam, care sunt cele mai rezistente la praf, sunt indicate mai ales celor cu dureri de ceafa. Anume acest tip de perna nu creaza presiuni si permite o buna circulatie a singelui.

O perna memory se muleaza si se adapteaza continuu la forma corpului tau, pe masura ce iti schimbi pozitia de somn pe tot parcursul noptii. Pernele din spuma cu memorie vin in diferite forme, inclusiv un model foarte popular, un contur in forma de S, asa numitele perne cu val (anatomice).

O perna buna va permite sistemului osos sa se relaxeze si tot ea va atenua presiunea de pe proeminentele corpului. Perna ideala va permite gatului sa se curbeze la fel ca atunci cand stai in sezut sau in picioare.

O perna buna, alaturi de o saltea buna, face diferenta intre diminetile in care te trezesti reinvigorat, plin de energie, relaxat, odihnit si diminetile in care te trezesti cu dureri de cap, de gat sau de spate si umerii tensionati.

Află prețul

...