• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, of-5P (parter), or. Chișinău, Republica Moldova.

Pocket Spring vs Arcuri Bonell care este diferența?

Saltelele ortopedice pe bază de arcuri sunt cele mai populare saltele în ziua de astăzi. Pe piață există două tipuri de arcuri și tehnologii care sunt utilizate pentru saltele.

Pocket Spring – este o tehnologie de arcuri individuale, împachetate în săcușori textili. Tehnologia de producere a saltelelor „POCKET-SPRING” conferă o mai mare rezistență și durabilitate saltelei, avînd proprietăți ergonomice, ortopedice și anatomice în același timp fiind foarte flexibilă și confortabilă. Ambele fețe ale saltelei pot fi folosite atît pe perioada de iarnă cît și de vară. Arcurile cu diametru mic de 56 mm (310 arcuri pe m.p) legate între ele cu stofă, au o acțiune indiviuală asupra corpului păstrînd o poziție corectă a întregului corp.

Arcuri Bonell – este o tehnologie mai clasică, unde arcurile sunt legate între ele de jur împrejur. Structura de bază a saltelei realizată din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sîrmă oțel-carbon de 2,2 mm. Are o rezistență elastică foarte buna în timp.
Aceste arcuri (126 buc/mp) sunt ferme, și oferă sprijin bun pentru coloana vertebrală. Dezavantajul major al acestui model de arcuri, este că sunt sensibile la mișcarea celor care dorm pe ea.

Confortul, preferințele și bugetul sunt factori cheie în alegerea unei saltele de calitate. Astfel, nici-un tip de saltea nu putem spune că este superior altuia, dar o saltea cu arcuri se dovedește a fi alegerea ideală atunci cînd cauți o saltea confortabilă la un preț accesibil.

Află prețul

...