• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, of-5P (parter), or. Chișinău, Republica Moldova.

Salteaua potrivită pentru o viitoare mămică

Sarcina pentru fiecare femeie este un eveniment fericit și mult așteptat. Însă ultimele luni de sarcină sunt cele mai grele, deoarece apare oboseala, diferite probleme și dureri în regiunea lombară. Pentru a evita astfel de dificultăți este nevoie de a asigura viitoarei mămici un mediu de somn comod, relaxant și sănătos pentru coloana vertebrală.

Astfel, cum de calitatea somnului și sănătatea coloanei vertebrale răspunde salteaua, am pregătit cîteva sfaturi cum trebuie de ales o saltea potrivită pentru o viitoare mămică.

  • O saltea anatomică. Mai întîi de toate salteaua trebuie să aibă un efect anatomic, astfel încît să elimine punctele de presiune de la burtică, șolduri și coloana vertebrală.
  • O saltea hipoalergenică. Toate materialele din care este fabricate salteaua trebuie să fie tratate împotriva bacteriilor și alergenilor. Materialele necalitative și netratate pot afecta atît viitoarea mămică cît și copilul.
  • O saltea cu o bună ventilare. O saltea ortopedică de calitatea trebuie să aibă o bună ventilație și aerisire. Doar așa salteaua va fi ferită de acumulările de praf.

Recomandări: Pentru femeile însărcinate sunt recomandate saltelele memory foam sau cele cu arcuri individuale.

Află prețul

...