• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, of-5P (parter), or. Chișinău, Republica Moldova.

Cum alegi cea mai bună saltea?

O saltea bună trebuie să îndeplinească trei condiții principale: fermitate, protecție și o bună igienă. În acelaș timp o saltea bună nu trebuie să fie nici tare, nici moale, ci suficient de fermă și adaptabilă corpului.

Specialiștii recomandă să nu vă grabiți atunci cînd alegeți o saltea, deoarece de alegerea făcuta va depinde odihna dvs din timpul nopții și sănătatea spatelui. Astfel atunci cînd începeți căutările ar fi bine mai întîi să vă informați despre tipurile de saltele de pe piață și numaidecît să probați aceste tipuri pentru a înțelege exact de ce saltea aveți nevoie.

Pentru persoanele ce cîntăresc pînă la 90 kg, orice tehnologie de fabricație a saltelei poate fi bună, iar în cazul în care se depășește această greutate, recomandarea specialiștilor este de a utiliza o saltea cu resitență sporită.

Arcuri – este tipul de saltea cel mai des întîlnit ( arcuri Bonell, Arcuri Pocket), ce a evoluat în mod considerabil. Pentru o mai bună fermitate, le-au fost incorporate tehnologii de rezistență.

Spuma – printre diferitele modele cu spuma, se regăsesc saltele poliuretanice (rezistență ridicată) compuse dintr-un miez de poliuretan de înaltă densitate, ce este de obicei combinat cu materiale cu grad ridicat de adaptabilitate, precum spuma memory foam.

Alegeți o saltea de calitate și bucurați-vă de un somn adînc, calitativ și sănătos.

Află prețul

...