• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

SALTELE ORTOPEDICE: Saltele pe arcuri sau fara arcuri – de care sa alegi?

SALTELE LA COMANDA - CHISINAU, MOLDOVASALTELE LA COMANDA - CHISINAU, MOLDOVAEste foarte greu sa alegi o saltea ortopedica daca nu te-ai ocupat cu asa ceva de acum mai bine de 10 ani. Tehnologiile de fabricare a saltelelor sunt in permanenta dezvoltare si nu reusesti sa le urmaresti. Nu este clar care saltea e mai buna: cea cu arcuri sau fara, si daca e fara arcuri, ce tip de umplutura sa alegi pentru ea.

Saltelele ortopedice cu arcuri.

Saltelele ortopedice cu blocuri de arcuri - sunt cele mai accesibile, au un randament favorabil la pret-calitate, si au o durata indelungata de viata (va sluji pin la 15 ani). Aceasta saltea este potrivita pentru cei care sunt in cautare de o saltea la un pret redus, durabila si pentru untilizare de intensitate medie.

IMPORTANT: Pentru cei care cinteresc 100 – 130 kg se recomanda saltele cu arcuri Bonnell si cu rezistenta printre arcuri.

Saltelel ortopedice fara arcuri.

Saltelele ortopedice fara arcuri au la baza diverse tipuri de umplutura. Aceastea poate avea spuma poliuretanica (porolon) de diferite grade de rigiditate, Latex natural sau artificial, spuma memory foam. Acestea sunt cele mai populare materiale de umplutura la saltelele ortopedice.

Saltelele fara arcuri, cu spuma memory contin un strat de material unic. Aceasta este o spuma poliuretanica cu parametri speciali, care pentru prima data a fost dezvoltata pentru astronautii de la NASA.

Multi din cei care au folosit sau folosesc aceasta saltea au avut parte de senzatia neobisnuita de scufundare in ea si sub influienta greutatii a corpului, spuma repeta forma corpului.

IMPORTANT: Nu exista saltele ideale pentru toate ocaziile si pentru toti. Exista saltele ideala anume pentru tine! Dar noi te vom ajuta sa le descoperi!

Va asteptam in Showroomul nostru de pe str. Florarii 4, ori in magazinele in care avem expuse produsele noastre.

 

Află prețul

...