• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Saltelele din spumă de poliuretan

Saltele din poliuretanSaltele din poliuretan

Poliuretanul este o spumă/burete 100% sintetic, ce poate avea diverse densități. Acesta se potrivește perfect persoanelor alergice. Saltelele din poliuretan au densitatea de 28 kg/m3, aceasta fiind o densitate optimă, ceea ce oferă saltelei o fermitate înaltă. Înălțimea saltelelor date poate varia între 5-26 cm, în funcție de preferințele fiecăruia. În acest mod, saltelele din poliuretan reprezintă saltele ortopedice/superortopedice, ce susțin coloana vertebrală într-un mod corect.

 Structura interioară a saltelei este alcătuită din spumă de poliuretan și un strat de protecție din bumbac și lînă naturală. Husa saltelei este matlasată, de tip Jackard.

În funcție de caracteristicile de bază, saltelele din poliuretan sunt potrivite tuturor persoanelor, în special celor ce au dureri de spate, pentru copii și pentru persoanele alergice. La fel, acestea se potrivesc persoanelor ce își doresc o suprasaltea sau o saltea pe canapea, în acest mod obținînd mai mult confort. O saltea din poliuretan poate susține o greutate mare și este rezistentă în timp.

Află prețul

...