• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Salteaua cu arcuri Bonell Forte

Luând în considerare faptul că pe piață există o vairetate mare de tipuri de saltele, acestea se divizează în saltele cu arcuri și saltele fără arcuri. La rândul lor, saltelele cu arcuri pot fi saltele cu arcuri Bonell sau saltele cu arcuri individuale. Astăzi vom vorbi despre saltelele cu arcuri Bonell și anume saltelele Forte la înălțimea de 30 cm.

 Acestea au la bază arcuri Bonell cu diametrul de 72 cm, peste care este așezată placa poliuretanică cu grosimea de 6 cm și densitatea 28 kg/m3 și plasa thermofelt cu densitatea de 100 g/m2. De asemenea, salteaua este dotată cu margine anti-lăsare. Salteaua cu arcuri Bonell Forte este dotată cu bandă 3D de aerisire, sistem vară-iarnă și husă matlasată de tip Jackard.

În ceea ce ține proprietățile saltelei, aceasta are o duritate înaltă, o susținere adecvată a coloanei vertebrale și un grad înalt de confort, astfel te vei putea bucura de cel mai bun somn.

Află prețul

...