• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Somn sanatos si revigorant cu ajutorul saltelei ortopedice

Cine din noi nu si-ar dori sa se trezeasca dimineata plin de energie, reimprospatat si cu buna dispozitite? Spui ca asta nu e posibil? Desigur e posibil, trebuie doar sa faci citeva recomandari si somnul tau nocturn iti va oferi sanatate si frumusete.

 

Oare fiecare somn iti poate oferi acel confort, sanatate si frumusete? In cazul in care in timpul noptii esti deranjat de blocurile de arcuri a saltelei uzate, sau poate salteaua este prea tare sau prea moale pentru tine atunci la sigur nu vei avea un somn sanatos, ba chiar va avea efecte negative asupra sanatatii.

Deci care ar fi regulile importante pentru a avea un somn calitativ si sanatos?

1. Drata somnului nu trebuie sa fie mai putin de 8 ore. 

2. Incerca sa nu maninci seara produse dulci, sarate, grase.

3. Aeriseste bine incaperea unde dormi, iar daca vremea permite, dormi cu fereastra deschisa.

4. Una din regulile de baza a somnului sanatos este perna. Recomandabil este perna ortopedica din spuma vasco elastica.  Acest material ia forma gitului si a capului, in ele nu se gasesc acarieni si alte microorganism care ar aduce daune. Perna ideala – trebuie sa fie suficient de plata ca sa o poti pune sub git iar umerii sa nu fie ridicati.

5. Si cea mai importanta regula pentru a avea un somn sanatos si improspator este desigur salteaua ortopedica. De alegerea saltelei depinde daca vei primi odihna adecvata si recuperarea fortelor necesare pe timp de noapte. Recomandam sa fii atent la alegerea saltelei ortopedice, sa te informezi cit mai bine de constructia lor si din ce materiale sunt executate. Salteaua nu trebuie sa fie nici prea tare nici prea moale. Salteaua ideala ar trebui sa spijine zona taliei si a soldurilor si in acelasi timp sa fie suficient de moale in zona bazinului si a umerilor.

 

Află prețul

...