• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Florarii 4, Parter 5P, or. Chișinău, Republica Moldova.

Consecințele alegerii unei saltele nepotrivite

 efectele saltelelorefectele saltelelor

 Așa cum fiecare dintre noi știe, dispoziția și starea sănătății noastre depinde în mare parte de calitatea somnului de care avem parte. De aceea, pentru a ne asigura o viață cît mai minunată, fiecare din noi are nevoie de o odihnă bună, ce este determinată în mare parte de calitatea saltelei, iar după aceea de calitatea patului, a pernei și a celorlalte accesorii pe care dormim.

O saltea aleasă incorect, ce nu corespunde necesităților personale și caracteristicilor de bază ce trebuie să le îndeplinească o saltea calitativă poate avea diverse efecte negative asupra sănătății noastre atît morale, cît și fizice.

 Indiferent de tipul saltelei, salteaua necalitativă și nepotrivită poate duce la apariția unor stări de nervozitate, la stări de insomnie și oboseală, lipsă de concetrare, obezitate și  multe alte situații. Pe lîngă acestea, te poți confrunta cu apariția sau dezvoltarea unor probleme de spate sau de gît. De asemenea, o saltea aleasă incorect ne poate afecta starea noastră fizică. Astfel, pot apărea sau se pot adînci ridurile din jurul ochilor. În final, toate acestea luate la un loc duc la lipsa energiei și a chefului de viață.

Deci, alegerea saltelei reprezintă un rol important pentru fiecare dintre noi. O saltea bună ce se adaptează formei și greutății corpului nostru și altor necesități individuale ne poate oferi un somn confortabil, odihnitor, ce ne va permite să reacumulăm energia necesară pentru întreaga zi și să vedem viața doar în culori deschise.

Află prețul

...